Serviciile noastre

Solutii software la cheie

Membrii echipei noastre au proiectat si dezvoltat solutii software personalizate pentru afaceri inca din anul 1996. K-SOFT proiecteaza si construieste diferite tipuri de software pentru a optimiza procesul dvs. de afaceri, pentru a face angajatii mai eficienti, si pentru a face afacerea dvs. mai puternica. Dezvoltatorii nostri de software poseda experienta intr-o gama larga de limbaje de programare, instrumente si tehnici de programamre. Ei ofera solutii creative pentru o buna functionare a afacerii dumneavoastra.

mai multe detalii despre dezvoltare software aici
Furnizare sisteme de calcul si hardware

K-SOFT poate furniza, instala si intretine sisteme hardware variate, inclusiv PC-uri, laptop-uri, statii de lucru si servere, precum si periferice, cum ar fi plottere, imprimante si scanere de format mare

Retele si infrastructura

K-SOFT proiecteaza infrastructura IT pentru sedii de firme, de la planificare pana la cablare si configurare finala. Retelele conecteaza utilizatorii pentru a facilita schimbul de date si resurse, o gam? completa de servicii va sunt disponibile, inclusiv securitatea retelelor si acces de la distanta securizat. Gestionarea si monitorizarea retelei asigura ca sistemele ruleaza intr-un mod optim. Documentarea completa a retelei poate fi furnizata de K-SOFT, deosebit de importanta pentru politica companiei dvs., si necesara pentru revizuiri ulterioare sau cand se tine cont de expansiune si se adauga un nou sediu.

Monitorizarea

K-SOFT ofera o gama larga de servicii de monitorizare, de la infrastructura IT pana la sisteme de securitate anti-efractie. Perioada de monitorizare poate ajunge pana la 24/7, in functie de necesitatile afacerii dvs.

Backup / Restaurare

K-SOFT poate oferi furnizarea, instalarea si gestionarea sistemelor de backup locale si in cloud, oferind solutii aprobate pentru siguranta

Gazduire & dezvoltare website

Pentru business-ul dvs. serviciile de gazduire dedicate pentru web si email sunt printre cei mai importanti factori. Din acest motiv pentru gazduire email folosim solutia Microsoft Exchange 2016, iar pentru hosting web si MySQL folosim Debian Linux si NGINX.