Profil companie

K-SOFT este un furnizor de produse si servicii IT din Romania si UE, certificat ISO 9001: 2008 si ISO 14001: 2005. De asemenea, oferim suport IT si mentenanta IT pentru intreaga gama de produse si servicii in domeniul informaticii si a telecomunicatiilor. K-SOFT lucreaza cu peste 20 de furnizori nationali si are ca clienti, corporatii nationale si multinationale, cu sediul central in Bucuresti si reprezentante in orasele Pitesti, Brasov, Sibiu, Buzau.

Fondata in 2004, compania se concentreaza pe dezvoltarea de software personalizat, furnizare hardware si echipamente de retea, servicii de proiectare si cablare structurata

Ceea ce ne propunem este intelegerea deplina si satisfacerea cerintelor clientilor nostri prin furnizarea prompta si la costuri competitive de, de produse fiabile, cu suport inainte si dupa vanzare. Toate acestea sunt sustinute prin formarea si dezvoltarea continua a membrilor echipei noastre, motivati pentru a mentine calitatea K-SOFT ca un partener remarcabil de solid.